Sijaisauto käyttöösi Ylivieskassa, Raahessa ja muualla Pohjanmaalla

Ota yhteyttä

Hinauskeskus Pohjanmaa tarjoaa sijausauton käyttöösi sille ajalle, kun ajoneuvosi on korjaamolla. Syitä auton huollon tai korjauksen pitkittymiselle on monia, mutta sen ei tarvitse estää töihin tai harrastuksiin liikkumista.

 

Valitse Hinauskeskus Pohjanmaa ja saat laadukkaan sijaisauton käyttöösi korjauksen tai huollon ajaksi! Palvelemme Ylivieskasta ja Raahesta käsin koko Pohjanmaan alueella.

Joustava sijaisautopalvelu

Kun matkanteko näyttää keskeytyvän vähän pidemmäksi aikaa auton korjauksen takia, matkaa voi jatkaa sijaisauton turvin. Sijaisauto on helppo ja edullinen ratkaisu sellaisiin tilanteisiin, joissa autonhuolto tai -korjaus kestää, eikä tilalle ole helppo löytää muuta vaihtoehtoista menopeliä. Hinauskeskus Pohjanmaa tarjoaa kattavan valikoiman luotettavia vara-autoja, joista löytyy varmasti sopiva kulkupeli sinun tarpeisiisi.

Meiltä huollon ajaksi sijaisauto – ja matkasi voi taas jatkua!

Toimitamme sijaisauton tarvitsemaasi paikkaan, jotta matkasi voisi jatkua mahdollisimman ripeästi.

 

Kun oma ajoneuvosi on kolarin, muun teknisen vian tai esimerkiksi vuosihuollon takia pois käytöstä, vaikeutuu arki yhtäkkiä huomattavasti. Tarve autolle on monesti välttämätön liikkumisen ja erilaisten työasioiden hoitamisen kannalta. Hinauskeskus Pohjanmaa ei jätä sinua pulaan, vaan saat sijaisauton käyttöösi niin pitkäksi aikaa, kuin tarve vaatii!

Hinaus ja sijaisauto saman katon alta

Saat meiltä hinauksen ja sijaisauton! Mikäli autosi joudutaan hinaamaan korjaamolle ja sen käyttö estyy muutaman päivän ajaksi, saat meiltä suoraan sijaisauton käyttöösi, eikä sinun tarvitse lähteä asioimaan useamman yrityksen kanssa. Ikävän yllätyksen sattuessa on tärkeää, että voit tehdä asiat itsellesi mahdollisimman helpoksi ja kivuttomaksi.

Hinauspalvelu