Nostopalvelut 24 h Ylivieskan ja Raahen seudulla

Nostamme, siirrämme ja kuljetamme niin työkoneet kuin kappaletavarat turvallisesti ja tehokkaasti. Kun tarpeenasi on kappaletavaroiden nosto tai työkoneiden siirto, käänny Hinauskeskus Pohjanmaan puoleen. Tarjoamme niin yksityis- kuin yritysasiakkaille monipuolisia nostopalveluja kattavan nostokaluston sekä osaavan henkilökunnan avulla. Ketterän nostopalvelumme saat mm. Ylivieskan, Alavieskan, Raahen, Pihtiputaan, Kärsämäen, Pyhäjärven, Kalajoen, Oulaisten, Haapajärven, Haapaveden, Pyhäjoen, Vihannin, Nivalan, Sievin ja Siikalatvan alueelle, tarvittaessa myös kauemmaksikin.

Nopeaa nostopalvelua

Meiltä saat nostopalvelua nopeallakin varoitusajalla. Käytössämme ovat 20-tonnimetrinen kappaletavaranosturi, koneenkuljetuslava sekä kappalekuljetuslava, joiden avulla hoidamme niin työmaan kappaletavaranostot ja konesiirrot kuin muutkin nosturia vaativat työt. Työntekijämme ovat kokeneita kuljettajia, jotka suorittavat vaativatkin nostotyöt turvallisesti ja tarkasti kohteesta riippumatta.

Joustavia nostopalveluja 24 h

Kuten muissakin palveluissamme, myös nostopalveluissamme asiakaslähtöisyys on toimintamme lähtökohta. Tavoitettavuus on yksi toimintamme kulmakiviä, siksi tarjoammekin nostopalveluja 24/7!

Katso nostopalveluidemme tarkemmat yhteystiedot tai soita heti numeroon 0500 280 482 Hinauskeskus Pohjanmaa nostaa ja siirtää ammattitaidolla Ylivieskasta ja Raahesta käsin.