[24] Ylivieska 0500 280 482

[24] Raahe 0400 177 636

Nostopalvelut yrityksille Ylivieskan ja Raahen seudulla

Laadukas ja nopea nostopalvelu kuuluu olennaisena osana Hinauskeskus Pohjanmaan palveluvalikoimaan. Palvelemme yrityksiä muun muassa elementtien ja työkoneiden nostoissa sekä siirroissa, Raahen ja Ylivieskan seuduilla. Sopimuksesta palvelemme myös kauempana.

Teemme mm.

  • Elementtien nostot ja siirrot
  • työkoneiden nostot ja siirrot
Nosturimme
  • Nosturin koko 80 t/m
  • Nostokyky 6 000 kg/ 10 m, 2500 kg / 20 m, 500 kg / 30 m


Luotettavaa ja nopeaa nostamista

Varsinkin yrityksille tehtävät nostotyöt vaativat omanlaistaan osaamista ja tietotaitoa, eikä kuka tahansa pysty tarjoamaan kyseistä palvelua. Meidän kalustollamme ja asiantuntemuksellamme myös rakennusnostot onnistuvat kuitenkin nopeasti ja varmasti. 

Mielestämme hyvä nostopalvelu on juuri tällaista: monipuolista, joustavaa ja asiakaslähtöistä. Kun yrityksellänne on jonkinlainen tarve nostolle, me pystymme vastaamaan siihen tarpeeseen tarjoamalla oikeanlaiset ratkaisut. Mutta se ei vielä riitä, että nosturi on tehokas – myös nosturinkäyttäjän tulee olla ammattitaitoinen, kokenut ja luotettava. Meiltä saat nostopalvelua nopeallakin varoitusajalla.

Nostopalvelut aina asiakaslähtöisesti

Kuten Nostopalvelumme toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja joustavasti niin, että nostettava kohde ei kärsi minkäänlaisia vahinkoja noston aikana. Käänny siis turvallisin mielin meidän puoleemme, kun olet nostopalvelua vailla. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kerro lisää omista tarpeistasi, niin me kerromme miten voisimme parhaiten palvella yritystänne erilaisten nostojen merkeissä. Tai pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä puhelimitse 0400 685 480