Nostopalvelut Ylivieskasta ja Raahesta käsin koko Pohjanmaan seudulla

Ota yhteyttä

Hinauskeskus Pohjanmaa tarjoaa hinaus- ja tiepalveluiden lisäksi myös kattavat nostopalvelut. Toimipisteemme sijaitsevat Ylivieskassa ja Raahessa, mutta palvelemme koko Pohjanmaan seudulla.

 

Laadukas ja nopea nostopalvelu kuuluu olennaisena osana Hinauskeskus Pohjanmaan palveluvalikoimaan. Palvelemme muun muassa elementtien ja työkoneiden nostoissa sekä siirroissa. Kun tarvitset luotettavaa toimijaa nostoihin, valitse Hinauskeskus Pohjanmaa. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaalle nostopalvelulle!

Teemme muun muassa

  • elementtien nostot ja siirrot

  • työkoneiden nostot ja siirrot.

Kerro meille, minkälainen kohde sinulla on nostettavana tai siirrettävänä, niin keskustellaan tarkemmin.

Nosturimme

  • Nosturien koot 80 ja 45 t/m

Luotettavaa ja nopeaa nostamista

Nostotyöt vaativat omanlaistaan osaamista ja tietotaitoa, eikä kuka tahansa pysty tarjoamaan kyseistä palvelua. Meidän kalustollamme ja asiantuntemuksellamme myös rakennusnostot onnistuvat kuitenkin nopeasti ja varmasti.

 

Mielestämme hyvä nostopalvelu on juuri tällaista: monipuolista, joustavaa ja asiakaslähtöistä. Kun asiakkaillamme on jonkinlainen tarve nostolle, me pystymme vastaamaan siihen tarpeeseen tarjoamalla oikeanlaiset ratkaisut. Mutta pelkkä tehokas nosturi on vasta osa palvelua – myös kuskin tulee olla ammattitaitoinen, kokenut ja luotettava. Meiltä saat asiantuntevaa nostopalvelua nopeallakin varoitusajalla.

Nostopalvelut aina asiakaslähtöisesti

Meidän nostopalvelumme toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja joustavasti niin, että nostettava kohde ei kärsi minkäänlaisia vahinkoja noston aikana. Käänny siis turvallisin mielin meidän puoleemme, kun olet nostopalvelua vailla. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kerro lisää omista tarpeistasi, niin me kerromme, miten voisimme parhaiten palvella erilaisten nostojen merkeissä. Voit myös pyytää suoraan tarjousta!