Vaihtolavat edullisesti Ylivieskan ja Alavieskan toimipisteistä koko Pohjanmaan alueelle

Kaikki yhteystietomme

Hinauskeskus Pohjanmaa vuokraa vaihtolavat moneen käyttöön. Vaihtolavojen vuokravälityspalvelumme palvelee Ylivieskassa ja Alavieskassa, joista voit vuokrata ne kätevästi myös lähikuntiin Pohjanmaalla. Tarjoamme vaihtolavojen vuokravälityspalvelua sekä yritys- että yksityisasiakkaillemme.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vaihtolavoille!

Kätevät vaihtolavat moneen eri tarpeeseen

Oletko rakentamassa, remontoimassa tai kenties siistimässä pihaa? Kauttamme voit vuokrata vaihtolavoja eri käyttötarkoituksiin, kuten työmaille, pihatalkoisiin sekä muihin tarpeisiin.

 

Vaihtolavapalvelustamme saat jätelavat, roskalavat ja siirtolavat nopeasti pihaasi tai työmaallesi. Vaihtolavan avulla pidät esimerkiksi rakennustyömaan ympäristön siistinä, lajittelet jätteet jo alkumetreillä ja sujuvoitat työn tekoa monin eri tavoin. Kuljetamme vaihtolavat pihaasi ja viemme syntyneet jätteet asianmukaisiin keräyspisteisiin.

Kokonaisvaltaista palvelua

Me tarjoamme kattavan valikoiman lavapalveluita erinomaiseen hintaan. Vaihtolavapalvelumme toteutetaan asiakasystävällisesti kokonaisvaltaisena palveluna. Me tuomme ja noudamme lavat juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kanssamme on helppo ja mukava asioida. Ystävälliset ammattilaisemme ovat aina tavoitettavissasi, ja tiimimme vastaa tarpeisiisi yksilöidysti.

Vaihtolavan tuomat hyödyt

Vaihtolava on kätevä tapa pitää työmaa siistinä heti alusta alkaen ja säästää samalla luontoa. Voit aloittaa jätteiden erittelyn saman tien.

 

Vaihtolavapalvelumme tyhjentää lavat aina ajallaan, jotta sinun ei tarvitse keskittyä esimerkiksi rakennustyömaasi jätehuoltoon, vaan voit keskittyä omaan työhösi rauhassa.

Meiltä myös vuokrakoneiden ja -laitteiden siirrot

Palveluihimme kuuluvat myös kaikenkokoisten rakennuskonevuokraamon koneiden ja laitteiden siirrot. Monipuolisella kalustollamme pystymme siirtämään lähes mitä tahansa. Näin saat vuokrakoneen siirron kätevästi suoraan työmaallesi – ja takaisin vuokraamoon.

 

Katso vuokrauspisteidemme tarkemmat yhteystiedot, hyödynnä helppokäyttöistä lomakettamme, tai soita numeroon 040 960 3541.

Koneiden siirrot