[24] Ylivieska 0500 280 482

[24] Raahe 0400 177 636

Vaihtolavat edullisesti Ylivieskan ja Alavieskan toimipisteistä

Hinauskeskus Pohjanmaa vuokraa vaihtolavat moneen käyttöön. Vaihtolavojen vuokravälityspalvelumme palvelee Ylivieskassa ja Alavieskassa, joista voit vuokrata ne kätevästi myös lähikuntiin. Tarjoamme vaihtolavojen vuokravälityspalvelua sekä yritys- että yksityisasiakkaillemme.

Kätevät vaihtolavat moneen erilaiseen tarpeeseen

Oletko rakentamassa tai remontoimassa, tai kenties siistimässä pihaa? Kauttamme voit vuokrata vaihtolavoja eri käyttötarkoituksiin, kuten työmaille, pihatalkoisiin sekä muihin tarpeisiin. Vaihtolavapalvelustamme saat jätelavat, roskalavat ja siirtolavat nopeasti pihaasi tai työmaallesi. Vaihtolavan avulla pidät esimerkiksi rakennustyömaan ympäristön siistinä, lajittelet jätteet jo alkumetreillä ja sujuvoitat työn tekoa monin eri tavoin. Kuljetamme vaihtolavat pihaasi ja viemme syntyneet jätteet asianmukaisiin keräyspisteisiin.

Meiltä myös vuokrakoneiden ja -laitteiden siirrot

Palveluihimme kuuluvat myös rakennuskonevuokraamon koneiden ja laitteiden siirrot. Näin saat vuokrakoneen siirron kätevästi suoraan työmaallesi – ja takaisin vuokraamoon.

Katso vuokrauspisteidemme tarkemmat yhteystiedot, ja hyödynnä helppokäyttöistä lomakettamme, tai soita numeroon 0500 280 482.