Hinauspalvelut Ylivieskasta ja Raahesta koko Pohjanmaan alueelle

Kaikki yhteystietomme

Hinauskeskus Pohjanmaa järjestää hinaukset Ylivieskassa, Alavieskassa, Raahessa, Pihtiputaalla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä, Kalajoella, Oulaisissa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Pyhäjoella, Vihannissa, Nivalassa, Sievissä ja Siikalatvalla. Hinauspalvelumme toimintaperiaatteena on toteuttaa nopeita ja turvallisia matkoja kotiin ja korjaamolle. Hinaamme raskaan kalustosi tai muun ajoneuvosi haluamaasi osoitteessa tuossa tuokiossa. Olemme vakuutusyhtiöiden sopimusyhteistyökumppani.

 

Huolehdimme myös matkaajista. Katsomme, että pääset turvallisesti sellaiseen paikkaan, joka on siinä hetkessä järkevin vaihtoehto.

Hinauksen tilaus 24 h – soita numeroon
050 028 0482

Kerro miten voimme auttaa! Annamme mielellämme vinkkejä ja neuvoja tilanteeseesi. Lähetämme paikalle tarpeen mukaan joko tiepalvelutiimimme tai suoraan hinausauton. Palvelemme niin kiireellisissä tilanteissa kuin vähemmän hoppua vailla olevissa tapauksissakin.

Laadukas kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta

Hinauskeskus Pohjanmaan laadukas kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat tehokkaat ja luotettavat hinauspalvelut. Kalustomme koostuu uusista hinausajoneuvoista, joita päivitetään ja huolletaan jatkuvasti. Hinaustiimimme puolestaan muodostuu alan taitavimmista ja ystävällisimmistä ammattilaisista. Heidän ammattitaitonsa ja palvelualttiudensa ansioista voit olla varma siitä, että hinauskokemus on sinulle mahdollisimman mukava!

Raskaan kaluston hinaus

Olemme erikoistuneet etenkin raskaan kaluston hinauksiin. Kalustollamme vähän järeämpikin kalusto voidaan hinata sujuvasti.

Henkilöautojen ja pakettiautojen hinaus

Ammattitaitoinen tiepalvelumme pystyy auttamaan autojen yleisimmissä pienissä vaurioissa. Jos autossasi on hieman laajempaa vikaa, hinaamme sen haluamaasi osoitteeseen.

Tutustu tarkemmin

Lavettikuljetus

Jos hinaus ei tule jostain syystä kyseeseen, voimme järjestää ajoneuvollesi myös lavettikuljetuksen. Lavettikuljetus on käytännössä erikoiskuljetus, jolla voidaan kuljettaa esimerkiksi erilaisia painavia koneita, talon osia tai isoja moottoreita.

Tutustu tarkemmin

Sijaisauto

Vaikka autosi menisikin hinaukseen ja korjaamolle, ei matka välttämättä katkea tähän. Voimme tarvittaessa järjestää käyttöösi myös sijaisauton.