[24] Ylivieska 0500 280 482

[24] Raahe 0400 177 636

Hinauspalvelut Ylivieskasta ja Raahesta

Hinauskeskus Pohjanmaa järjestää hinaukset alueella Ylivieska, Alavieska, Raahe, Pihtipudas, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Kalajoki, Oulainen, Haapäjärvi, Haapavesi, Pyhäjoki, Vihanti, Nivala, Sievi ja Siikalatva. Hinauspalvelumme toimintaperiaatteena on toteuttaa nopeita ja turvallisia kotiintuloja ja korjaamolle menoja. Hinaamme raskaan kalustosi tai muun ajoneuvosi haluamaasi osoitteessa tuossa tuokiossa. Olemme vakuutusyhtiöiden sopimusyhteistyökumppani.

Huolehdimme myös matkaajista. Katsomme, että pääset turvallisesti sellaiseen paikkaan, joka siinä hetkessä on järkevin vaihtoehto.

Hinauksen tilaus 24 h – soita numeroon: 0500 280 482

Kerro miten voimme auttaa, annamme mielellämme vinkkejä ja neuvoja tilanteeseesi. Lähetämme paikalle tarpeen mukaan joko tiepalvelutiimimme tai suoraan hinausauton. Palvelemme niin kiireellisissä tilanteissa kuin vähemmän hoppua vailla olevissa tapauksissa. 

Raskaan kaluston hinaus

Olemme erikoistuneet etenkin raskaan kaluston hinauksiin. Kyydissämme hinautuvat vähän järeämpikin kalusto sutjakasti.

Katso tarkemmin raskaan kaluston hinauksesta

Henkilöautojen ja pakettiautojen hinaus

Ammattitaitoinen tiepalvelumme pystyy auttamaan yleisimmissä pienissä vaurioissa. Jos kuitenkin autossa on hieman laajempaa vikaa, hinaamme autosi haluamaasi osoitteeseen.

Lavettikuljetus

Jos hinaus ei tule jostain syystä kyseeseen, voimme järjestää ajoneuvollesi myös lavettikuljetuksen.

Katso tarkemmin lavettikuljetuksista

Sijaisauto

Vaikka autosi meneekin hinaukseen ja korjaamolle, ei matka välttämättä katkea tähän. Voimme tarvittaessa järjestää käyttöösi myös sijaisauton.

Katso tarkemmin sijausautomme

Ota yhteyttä – Hinauskeskus Pohjanmaa järjestää hinauspalvelut Ylivieskan ja Raahen toimipisteistä laajalle alueelle lähikuntiin.