[24] Ylivieska 0500 280 482

[24] Raahe 0400 177 636

Työkoneiden siirrot Ylivieskan ja Raahen seudulla

Käytössämme on nykyaikainen, huollettu ja jämerä kalusto, jonka turvin voimme viedä työkoneesi nopeasti perille. Rakennustyömailla ja maatalouden parissa tahti on hektinen keskittyen tiettyihin kausiin ja silloin onkin tärkeää, että kalusto siirtyy nopeasti haluttuun paikkaan ilman turhia viivästymisiä. Teemme kaikkemme, että saat työjuhtasi sopivan ripeästi paikasta työmaalta toiselle. Tilaa työkoneiden siirrot alueelle: Ylivieska, Alavieska, Pihtipudas, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Kalajoki, Oulainen, Haapajärvi, Haapavesi, Pyhäjoki, Vihanti, Nivala, Sievi, Raahe ja Siikalatva. Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee isojenkin siirtojen merkeissä.

Kyydissämme kulkevat:

  • Traktorit
  • Puimurit
  • Kaivinkoneet
  • Muut maansiirtokoneet

Suoraan korjaamolle?

Onko kalustossasi vähän isompaa vikaa? Meiltä saat kyydin lähimmälle raskaan kaluston korjauspisteeseen. Kun tarvitset ammattitaitoista tekijää, olethan yhteyksissä.

Turvallista matkaa työmaalle

Kerro miten voimme auttaa, annamme mielellämme lisätietoa toimintavoistamme ja aikatauluistamme. Annamme huomionarvoisen tarjouksen raskaan kaluston kuljetuspalveluistamme. Hinauskeskus Pohjanmaa toteuttaa työkoneiden siirrot haluttuun paikkaan mm. Ylivieskan ja Raahen alueelle.

Katso tarkemmat yhteystiedot