Koneiden siirrot Ylivieskasta ja Raahesta käsin koko Pohjanmaan alueella

Ota yhteyttä

Hinauskeskus Pohjanmaa toteuttaa koneiden siirrot tehokkaasti ja luotettavasti koko Pohjanmaan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Ylivieskassa ja Raahessa.

 

Käytössämme on nykyaikainen, huollettu ja jämerä kalusto, jonka turvin voimme viedä työkoneesi nopeasti perille. Rakennustyömailla ja maatalouden parissa tahti on hektinen ja keskittyy tiettyihin kausiin. Silloin on tärkeää, että kalusto siirtyy nopeasti haluttuun paikkaan ilman turhia viivästymisiä. Teemme kaikkemme, että saat työjuhtasi sopivan ripeästi työmaalta toiselle.

 

Tilaa työkoneiden siirrot Ylivieskaan, Alavieskaan, Pihtiputaalle, Kärsämäelle, Pyhäjärvelle, Kalajoelle, Oulaisiin, Haapajärvelle, Haapavedelle, Pyhäjoelle, Vihantiin, Nivalaan, Sieviin, Raaheen tai Siikalatvalle. Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee isojenkin siirtojen merkeissä.

Kyydissämme kulkevat

  • traktorit

  • puimurit

  • kaivinkoneet

  • muut maansiirtokoneet.

Me siirrämme kaikenkokoisia koneita.

 

Suuri osa työkoneista ei ole liikennekelpoisia ja siksi niiden siirtämiseen työmaalta toiselle vaaditaan erilaisia apuvälineitä. Työkoneen koosta riippuen siirrossa voidaan käyttää esimerkiksi lavettiperävaunulla varustettua kuorma-autoa tai vaihtolava-autoa.

Ulkoista koneidesi siirrot

Älä turhaan sijoita kalliiseen kuljetuskalustoon, vaan hyödynnä Hinauskeskus Pohjanmaan palveluita koneidesi siirrossa. Omatoimisesti toteutetuissa siirroissa kuluu helposti myös turhaa aikaa, jonka voisit käyttää muihin työtehtäviin. Ammattilaisen käsissä koneesi siirtyy turvallisesti paikasta toiseen! Me toteutamme siirrot ripeästi mutta turvallisesti ja aina kilpailukykyiseen hintaan.

Suoraan korjaamolle?

Onko kalustossasi vähän isompaa vikaa, joka vaatii korjausta? Meiltä saat kuljetuksen lähimpään raskaan kaluston korjauspisteeseen. Kun tarvitset ammattitaitoista tekijää, ota yhteyttä meihin.

Turvallista matkaa työmaalle

Kerro miten voimme auttaa, annamme mielellämme lisätietoa toimintavoistamme ja aikatauluistamme. Hinauskeskus Pohjanmaa toteuttaa työkoneiden siirrot haluttuun paikkaan muun muassa Ylivieskan ja Raahen alueelle.