Kuljetuspalvelut Ylivieskasta ja Raahesta käsin koko Pohjanmaan seudulla

Kaikki yhteystietomme

Hinauskeskus Pohjanmaa järjestää monipuoliset kuljetuspalvelut tarpeeseen kuin tarpeeseen. Toimipisteemme sijaitsevat Ylivieskassa ja Raahessa.

 

Viemme kappaletavarat ja työkoneet turvallisesti perille! Kun kyseessä on kappaletavarakuljetus, konesiirto tai muunlainen kuljetustarve Ylivieskassa, Alavieskassa, Raahessa, Pihtiputaalla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä, Kalajoella, Oulaisissa, Haapajärvellä, Pyhäjoella, Vihannissa, Nivalassa, Sievissä ja Siikalatvalla, olethan yhteydessä!

Kuljetamme lähes kaikkea, mikä mahtuu tien päälle!

Kattavan ja laadukkaan kalustomme sekä kokeneiden ammattilaistemme ansiosta kuljetamme lähes mitä tahansa turvallisesti ja tehokkaasti. Olemme siirtäneet niin rakennustarvikkeita, työkoneita, kappaletavaraa kuin saunarakennuksiakin!

 

Kuljetuskalustomme koostuu hinausautoista, 80 ja 45 tonnimetrin nostureista sekä kappale- ja konekuljetuslavoista, jotka sopivat vaativiinkin kuljetustarpeisiin.

Työkoneiden kuljetukset

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat myös rakennuskonevuokraamon koneiden ja laitteiden siirrot sekä esimerkiksi maatalouskoneiden siirrot vakuutusyhtiöille. Jos maatalouskoneesi kaipaa korjausta, saat meiltä kuljetuksen korjaamolle. Lisätietoa saat omasta vakuutusyhtiöstäsi. Kokosimme sivuillemme myös neuvoja vahinkotilanteita varten.

 

Koneen ei tarvitse olla käyttökunnossa tai se voi olla jopa osiksi purettuna. Me valitsemme aina parhaan mahdollisen kaluston työkoneesi kuljetukseen, eikä sinun tarvitse itse miettiä, millaisella ajoneuvolla kuljetus tulisi toteuttaa. Tutustu myös raskaan kaluston hinauspalveluumme.

Kuljetukseen valmistautuminen

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, sovimme yhdessä tarkan paikan ja ajan työkoneen noutamista varten. Muista, että sinun tai valtuuttamasi henkilön tulee olla paikan päällä kummassakin päässä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kerro meille siitä etukäteen, niin otamme sen huomioon järjestelyissä. Varmista myös, että koneelle on mahdollisimman esteetön kulku, jotta se saadaan lastattua kuljetusajoneuvoon tehokkaasti ja turvallisesti.

Näin tilaat kuljetuspalvelumme

Kysy lisää kuljetuspalveluistamme! Palvelemme numerosta 040 9603541. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.