[24] Ylivieska 0500 280 482

[24] Raahe 0400 177 636

Kuljetuspalvelut Ylivieskasta ja Raahesta

Hinauskeskus Pohjanmaa järjestää monipuoliset kuljetuspalvelut tarpeeseen kuin tarpeeseen. Viemme kappaletavarat ja työkoneet turvallisesti perille! Kun kyseessä on kappaletavarakuljetus, konesiirto tai muunlainen kuljetustarve Ylivieskassa, Alavieskassa, Raahessa, Pihtiputaalla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä, Kalajoella, Oulaisissa, Haapajärvellä, Pyhäjoella, Vihannissa, Nivalassa, Sievissä ja Siikalatvalla – olethan yhteydessä!

Kuljetamme lähes kaikkea, mikä mahtuu tien päälle!

Rakennustarvikkeita, työkoneita, kappaletavaraa – jopa saunarakennuksia on tullut siirrettyä! Kuljetuskalustomme koostuu hinausautoista, 20 tonnimetrin nosturista sekä kappale- ja konekuljetuslavoista, jotka sopivat vaativiinkin kuljetustarpeisiin.

Työkoneiden kuljetukset

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat myös rakennuskonevuokraamon koneiden ja laitteiden siirrot sekä esimerkiksi maatalouskoneiden siirrot vakuutusyhtiöille. Jos maatalouskoneesi kaipaa korjausta, meiltä saat kuljetuksen korjaamolle. Lisätietoa saat omasta vakuutusyhtiöstäsi, kokosimme oheen myös neuvoja vahingon sattuessa.

Tutustu myös raskaan kaluston hinauspalveluumme.

Näin tilaat kuljetuspalvelumme

Kysy lisää kuljetuspalveluistamme! Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee numerossa: 0500 280 482, voit myös jättää yhteydenottopyynnön.