Ohjeita vahinkoilmoituksen tekoon – Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee Raahesta ja Ylivieskasta käsin

Ota yhteyttä

Hinauskeskus Pohjanmaa tarjoaa kattavat hinaus- ja tiepalvelut koko Pohjanmaan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Raahessa ja Ylivieskassa.

 

Yleensä hinaustarpeen ilmetessä tarvitaan myös vahinkoilmoitus. Asioidessasi kanssamme, me autamme sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Valitse Hinauskeskus Pohjanmaa ja saat täyden palvelun hinausliikkeen avuksesi!

Tee vahinkoilmoitus heti – me hoidamme loput!

Autokolarin sattuessa saat meiltä täyden palvelun aina hinauksesta kolarikorjaukseen asti! Vahingon sattuessa kannattaa tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi välittömästi. Tämän jälkeen Hinauskeskus Pohjanmaa hoitaa kaiken tarvittavan hinauksesta autokorjaamolle. Tiesithän, että autovahingon sattuessa sinä itse auton omistajana saat päättää, missä autosi korjataan?

Turvallinen toiminta kolaripaikalla

Muista ehkäistä lisävahinkojen syntyminen varoittamalla muuta liikennettä. Muista myös kirjata ylös mahdollisen toisen osallisen rekisterinumero, vakuutusyhtiö ja henkilökohtaiset yhteystiedot. On lisäksi hyvä ottaa varmuudeksi kuvia kolaripaikasta. Jos syyllisyydestä on minkäänlaista epäselvyyttä, on syntynyt merkittävää vahinkoa tai joku on loukkaantunut, kutsu aina poliisi paikalle.

Tapaturman sattuessa soita meille tai tule suoraan korjaamollemme

Neuvomme ja opastamme vahinkoilmoituksen teossa vakuutusyhtiötä varten. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen pikimmiten, ja tarkastus lähetetään vakuutusyhtiöösi. Näin korjaus saadaan nopeasti käyntiin ja autosi on taas käytössäsi mahdollisimman pian.

Palvelemme mielellämme – kysythän lisää!

Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee numerossa 050 028 0482. Hinaamme ja korjaamme autot nopeasti ja edullisesti Ylivieskan ja Raahen seudulla.

Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi

Me teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten asiasi hoituvat helposti vakuutusyhtiöstä riippumatta. Pitkän toimintamme aikana olemme asioineet kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.