[24] Ylivieska 0500 280 482

[24] Raahe 0400 177 636

Tiepalvelu Ylivieskan, Raahen ja lähikuntien alueelle

Hinauskeskus Pohjanmaan 24 h tiepalvelu päivystää muun muassa alueella Ylivieska, Alavieska, Pihtipudas, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Kalajoki, Oulainen, Haapajärvi, Haapavesi, Pyhäjoki, Vihanti, Nivala, Sievi, Raahe ja Siikalatva. Vaikka vika ei mahdollisesti ole kovin suuri, kannattaa näppärään tiepalveluumme silti soittaa. Kokeneiden ammattilaistemme ja hyvin varustellun tiepalveluautomme ansioista voimme korjata pikkuviat suoraan tien päällä. Kauttamme saat myös sijaisauton käyttöösi.

Soita tiepalveluumme numeroon:
0500 280 482

Kerro miten vika ilmenee, arvioimme tilanteen ja lähetämme paikalle ammattitaitoisen tiepalvelumme. Jos vika kuulostaa jo heti alkumetreillä laajemmalta, tuomme paikalle hinausauton. Yleisimmät viat korjataan saman tien, ja sitten voitkin jatkaa jo matkaasi. Jos autossasi vaikuttaa olevan isompaa vikaa, voidaan se hinata lähimmälle autokorjaamolle.

Oletko Autoliiton jäsen?

Olemme Autoliiton sopimusyhteistyökumppani Pohjanmaalla. Autoliiton jäsenenä pääset hyödyntämään lukuisia etuja koti- ja ulkomailla. Lue lisää Autoliiton sivuilta ja liity jäseneksi.

Tiepalvelustamme saat monipuolisesti apua, hoidamme:

Kun kyseessä on renkaan paikkaus, renkaan vaihto, polttoaineen loppuminen, vääränlainen tankkaus, oven lukkiutuminen, avaimien jääminen auton sisälle tai muu katoaminen, vikakoodin lukeminen, vikamuistin nollaus sekä viat akun/käynnistyksen kanssa, meiltä saat avun. Kattavasti varusteltu tiepalveluautomme auttaa nopeasti.

Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee mielellään

Hinauskeskus Pohjanmaa tarjoaa tienpalvelut edullisesti henkilö- ja pakettiautoihin sekä raskaalle kalustolle. Kasko- tai osavakuutus tulee kuluissa yleensä vastaan ja korvaa hinauksen sekä avun suoraan tien päällä.

Katso tarkemmat yhteystietomme