Tiepalvelu Ylivieskasta ja Raahesta käsin koko Pohjanmaan alueelle

Ota yhteyttä

Hinauskeskus Pohjanmaan 24 h tiepalvelu päivystää muun muassa Ylivieskassa, Alavieskassa, Pihtiputaalla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä, Kalajoella, Oulaisissa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Pyhäjoella, Vihannissa, Nivalassa, Sievissä, Raahessa ja Siikalatvalla.

 

Vaikka vika ei mahdollisesti ole kovin suuri, kannattaa näppärään tiepalveluumme silti soittaa. Kokeneiden ammattilaistemme ja hyvin varustellun tiepalveluautomme ansioista voimme korjata pikkuviat suoraan tien päällä. Kauttamme saat myös sijaisauton käyttöösi.

Soita tiepalveluumme numeroon 050 028 0482

Kerro, miten vika ilmenee. Me arvioimme tilanteen ja lähetämme paikalle ammattitaitoisen tiepalvelumme. Jos vika kuulostaa jo heti alkumetreillä laajemmalta, tuomme paikalle myös hinausauton. Yleisimmät viat korjataan saman tien, jotta voit jatkaa matkaasi suoraan. Jos autossasi vaikuttaa olevan isompaa vikaa, se voidaan hinata lähimmälle autokorjaamolle.

Hinauspalvelu

Oletko Autoliiton jäsen?

Olemme Autoliiton sopimusyhteistyökumppani Pohjanmaalla. Autoliiton jäsenenä pääset hyödyntämään lukuisia etuja ja säästämään selvää rahaa Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää Autoliiton sivuilta ja liity jäseneksi!

Tiepalvelustamme saat monipuolista apua, hoidamme:

  • rengasrikot

  • auton oven avaukset

  • akun vaihdot

  • apuvirran annot.

Kun kyseessä on renkaan paikkaus, renkaan vaihto, polttoaineen loppuminen, vääränlainen tankkaus, oven lukkiutuminen, avaimien jääminen auton sisälle tai muu katoaminen, vikakoodin lukeminen, vikamuistin nollaus tai viat akun tai käynnistyksen kanssa, saat meiltä avun. Kattavasti varusteltu tiepalveluautomme auttaa nopeasti kaikkein haastavimmissakin tilanteissa.

Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee mielellään

Hinauskeskus Pohjanmaa tarjoaa tiepalvelut edullisesti henkilö- ja pakettiautoille sekä raskaalle kalustolle. Kasko- tai osavakuutus tulee kuluissa yleensä vastaan ja korvaa hinauksen sekä avun suoraan tien päällä. Ystävälliset ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan ja varmistavat, että tilanne saadaan hoidettua sinulle parhaalla mahdollisella tavalla!