Akkupalvelu Pohjanmaalla – palvelemme Ylivieskasta ja Raahesta käsin

Ota yhteyttä

Hinauskeskus Pohjanmaa tarjoaa tehokasta akkupalvelua koko Pohjanmaan alueella Ylivieskasta ja Raahesta käsin.

 

Onko ajoneuvossasi pientä vikaa käynnistyksen kanssa? Hyytyikö auto kesken kylmän menon? Yleisimmin syy vialle löytyy huonosta akusta. Annamme käynnistysapua, tai vaihdamme auton akun tarpeen mukaan uuteen.

 

Hinauskeskus Pohjanmaa toteuttaa akkujen vaihdot tien päällä, parkkipaikoilla, pihassa – siellä, missä vika sattuikaan ilmaantumaan. Akkupalvelumme päivystää muun muassa Ylivieskassa, Alavieskassa, Pihtiputaalla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä, Kalajoella, Oulaisissa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Pyhäjoella, Vihannissa, Nivalassa, Sievissä, Raahessa ja Siikalatvalla.

Soita akkupalveluumme 050 028 0482

Tulemme paikalle mahdollisimman pian ja laitamme uuden akun nopeasti ja turvallisesti paikoilleen, joten matkasi voi jatkua tuossa tuokiossa. Akku testataan tietenkin aina ennen vaihtoa, siten varmistamme, että kyseessä on todellakin akkuvika.

 

Älä anna päiväsi mennä pilalle, vaan kutsu akkupalvelumme apuun. Me palvelemme ystävällisellä asenteella ja ammattitaidolla kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä!

Hinauspalvelu

Vika on monesti akussa

Yhä suurempi osa matkan keskeytymisistä aiheutuu nykypäivänä akkuvian takia. Tämä johtuu muun muassa nykyaikaisten autojen kasvaneesta sähkönkulutuksesta ja lyhentyneistä ajomatkoista kaupunkiympäristössä.

Akun vaihto kannattaa jättää ammattilaiselle

Akkupalvelumme tuo sinulle autoosi sopivan akkumallin ja asentaa sen paikoilleen. Akun vaihto kannattaakin jättää ammattilaiselle, sillä akku sijaitsee usein hankalassa paikassa ja vaatii esimerkiksi sähkökaapeleiden irrotuksen ja kiinnityksen. Tämä taas johtaa siihen, että sähköllä toimivia laitteita tulee ohjelmoida uudelleen.

 

Ammattitaitoinen akkutiimimme lähtee matkaan saman tien ja voit luottaa siihen, että tuomme sinulle juuri oikeanlaisen akun ja laturin. Testaamme ensin nykyisen akun kunnon ja vaihdamme tarvittaessa uuden tilalle. Käyttämämme vara-akut ovat markkinoiden parhaimmistoa.

 

Jätä akun vaihto taitavalle tekijälle ja valitse Hinauskeskus Pohjanmaa!