[24] Ylivieska 0500 280 482

[24] Raahe 0400 177 636

Akkupalvelu Ylivieska ja Raahe

Jotain pientä vikaa käynnistyksen kanssa? Tai hyytyikö auto kesken kylmän menon? Yleisimmin syy vialle löytyy huonosta akusta. Annamme käynnistysapua, tai vaihdamme auton akun tarpeen mukaan uuteen. Hinauskeskus Pohjanmaa toteuttaa akun vaihdot tien päällä, parkkipaikoilla, pihassa – siellä missä vika sattuikaan ilmaantumaan. Akkupalvelumme päivystää mm. alueella Ylivieska, Alavieska, Pihtipudas, Kärsämäki, Pyhäjärvi, Kalajoki, Oulainen, Haapajärvi, Haapavesi, Pyhäjoki, Vihanti, Nivala, Sievi, Raahe ja Siikalatva.

Soita akkupalveluumme: 0500 280 482

Tulemme paikalle mahdollisimman pian, laitamme uuden akun akun nopeasti ja turvallisesti paikoilleen ja matka jatkuu tuossa tuokiossa. Akku testataan tietenkin aina ennen vaihtoa, siten varmistelemme, että kyseessä on todellakin akkuvika.

Akun vaihto kannattaa jättää ammattilaiselle

Akkupalvelu tuo sinulle autoosi sopivan akkumallin ja asentaa sen paikoilleen. Akun vaihto kannattaakin jättää ammattilaiselle, sillä usein se sijaitsee hankalassa paikkaa ja aiheuttaa esimerkiksi sähkökaapeleiden irroituksen ja kiinnityksen. Tämä taas johtaa siihen, että sähköllä toimivia laitteita tulee ohjelmoida uudelleen.