Auton oven avaus Ylivieskasta ja Raahesta käsin koko Pohjanmaan alueelle

Ota yhteyttä

Hinauskeskus Pohjanmaa hoitaa autojen ovien avaukset koko Pohjanmaan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Ylivieskassa ja Raahessa, joten pääsemme ripeästi luoksesi, kun olet jäänyt autosi ulkopuolelle.

 

Auton oven avaus avaimetta on kokemattomalta ja ilman tarvittavia työkaluja varsin hankalaa, jopa mahdotonta. Auton lasin rikkominen taas tulee kalliiksi, joten erikoistyökaluin tehtävä oven avaus ammattilaisten toimesta on varsin viisas veto. Ovet lukossa, avaimet autossa -tilanteessa Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee asiantuntevasti.

Tilaa auton oven avaus numerosta 050 028 0482

Tiepalvelumme auttaa auton oven avauksessa pikimmiten. Avaamme ovet näppärästi ilman sen suurempia vahinkoja. Tilanteessa, jossa olisit rikkonut lasin päästäksesi avaimiin käsiksi, matkasi ei jatkuisi, etenkään pakkaskeleillä.

Ovet auki ammattilaisen välineillä

Auton oven avaus onnistuu ammattilaiselta nopeasti, aiheuttamatta autollesi vahinkoa. Tiepalvelumekaanikoilla ja lukkosepillä on erilaisia keinoja ja välineitä, joista valitaan sopivin ajoneuvosta riippuen. Emme kuitenkaan voi kertoa tarkemmin eri välineistä, jotta tieto ei päätyisi vääriin käsiin.

Hätätilanteet

Hätätilanteissa ikkuna saattaa olla pakko rikkoa, esimerkiksi jos auton sisällä jumissa oleva henkilö on saanut sairaskohtauksen. Muista kuitenkin, että se pieni sivuikkuna on pienestä koostaan huolimatta kaikkein kallein korjata ja tuulilasin rikkominen saattaa estää ajamisen esimerkiksi sairaalaan.

Vinkkimme pakkasaamuihin – ole tarkkana tässä tilanteessa!

Teemme eniten auton oven avauksia kylminä pakkasaamuina. Tilanne on yleensä sellainen, että auton käynnistyksen jälkeen mennään vielä ulos raaputtamaan jäisiä ikkunoita, vedetään ovet kiinni, ja kohmeinen keskuslukko lukitseekin yllättäen ovet perässäsi. Kun joudut tällaiseen tilanteeseen, varaudu ennakkoon ja mieti, miten tilanteen voisi hoitaa jollain toisella tavalla.