Sattuiko rengasrikko? Apua Ylivieskasta ja Raahesta käsin koko Pohjanmaan alueella

Kaikki yhteystietomme

Rikkoontuiko rengas kesken ajon? Tyhjenikö rengas parkkipaikalle? Hinauskeskus Pohjanmaalta saat 24 h apua rengasrikkoon muun muassa Ylivieskassa, Alavieskassa, Pihtiputaalla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä, Kalajoella, Oulaisissa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Pyhäjoella, Vihannissa, Nivalassa, Sievissä, Raahessa ja Siikalatvalla.

 

Kun havaitset tyhjentyneen renkaan, älä aja pidemmälle ettei vanne vaurioidu ja tuo turhia lisäkustannuksia. Ota yhteyttä Hinauskeskus Pohjanmaahan, niin tiepalvelumme lähtee matkaan saman tien. Pian matkasi pääsee jatkumaan!

Rikkoontuneen renkaan vaihdon tilaat nopeasti numerosta 050 0280 482

Kun rengasrikko yllättää, apumme on nopeasti paikalla. Tiimimme lähtee matkaan saman tien, jotta sinun matkasi ei keskeydy turhan pitkäksi aikaa. Tiepalvelumme vaihtaa rikkoontuneen renkaan tilalle uuden laadukkaan renkaan. Ilmoita kuitenkin autosi rekisterinumero ja rengaskoko. Siten saamme selville sopivan rengasmallin.

Hinauspalvelu

Rengasrikko tien päällä – matka jatkuu silti!

Laajalla alueella palveleva tiepalvelumme auttaa renkaan vaihdossa, renkaan korjauksessa tai lainaa tarvittaessa vararenkaan käyttöösi. Hyvien työkalujemme ansiosta renkaanvaihto sujuu muitta mutkitta. Tunkkaus, renkaanvaihto ja ilmanpaineiden tarkistus – ja taas mennään! Hinauskeskus Pohjanmaa palvelee Ylivieskan ja Raahen toimipisteistä käsin laajasti lähikuntien alueella.

Renkaan vaihto ammattilaiselta

Toisinaan renkaan vaihto kannattaa tilata ammattilaiselta, vaikka vararengas ja työkalut olisivatkin matkassa mukana. Omatoiminen renkaan vaihto saattaa olla vaarallista esimerkiksi vilkasliikenteisellä tai korkeanopeuksisella tiellä, sateisen tai sumuisen sään takia tai jos rengas on tyhjentynyt kaistan puolelta. Toisinaan edellisestä renkaan vaihdosta on saattanut kulua aikaa, etkä ole täysin varma, miten vaihto suoritetaan turvallisesti. Tällaisissa tilanteissa rengasrikko kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi, jotta et aiheuttaisi turhaa vaaraa itsellesi ja muille.